About Us.

Oh Beau is op 2 februari 2019 opgericht. Wij zijn eerst begonnen in 2017 met de webshop SchoenStunter.nl. Hierop verkochten wij goedkope schoenen voor super scherpe prijzen. Dit begon als een kleine webshop en breidde zich steeds meer uit.

Omdat de webshop groeide werd het tijd voor een volgende stap; een fysieke winkel. Echter vond Lianne (eigenaresse) het niet ideaal om enkel een schoenen winkel te hebben, zonder kleding erbij. Haar ideaal beeld van een winkel is kleding met accessoires voor heren en dames. Dit past echter niet echt bij de naam SchoenStunter, welke destijds werd gebruikt.
Om deze reden werd een nieuwe naam in het leven geroepen: Oh Beau.
En is vervolgens het gehele concept omgegooid; van goedkope dames schoenen naar een modieuze fashion store voor heren en dames.

Op 12 juli 2019 hebben wij de deuren geopend van de Oh Beau Fashion Store. Deze winkel bevindt zich in Barneveld schuin tegenover de Blokker. Meer informatie over de winkel vindt je op onze contact pagina.

Ben je benieuwd naar de medewerkers en eigenaresse van Oh Beau? Check dan hieronder het rijtje met de verschillende medewerkers.

Vanaf 1 februari 2020 hoort De Broekenwinkel in Leusden ook bij ons. Op deze datum heeft Lianne de bestaande winkel overgenomen van Rolf, de vorige eigenaar. Deze winkel bestaat al 15 jaar en is een begrip in Leusden.
Nu zijn we met deze twee winkels samen een team van 6 dames. Benieuwd naar de winkel in Leusden? Bekijk dan eens de Facebook pagina van De Broekenwinkel: KLIK HIER.

We bedanken je voor het bezoek aan onze website en we hopen je een keertje te zien in onze winkel. 🙂

.

.

WIE ZIJN WIJ?

HET OH BEAU TEAM

PF_Lianne_OH

Lianne de Groot

Eigenaresse

Lianne is de eigenaresse en oprichter van Oh Beau Fashion Store en is fulltime werkzaam.

bettie

Bettie van Dijk

Verkoopster

Bettie is werkzaam op parttime basis als verkoopster in onze fashion store.

PF_Annemarie_OH

Annemarie Scammahorn

Model

Annemarie is werkzaam als parttime model bij Oh Beau.

PF_Lianne_OH

Armando Kok

Model

Armando is af en toe werkzaam als model bij Oh Beau.